Whitepapers voor werkgevers

Via onze (gratis) whitepapers delen we graag onze kennis als verzuimspecialist met u. Waardevolle kennis die bij kan dragen aan het voorkomen en/of verminderen van verzuim op het werk. In elke whitepaper vindt u informatie over een specifiek onderwerp. We lichten het onderwerp inhoudelijk toe en komen met praktische tips.

  • HR Manager Liesbeth Praktijkverhaal Ziekteverzuimbeleid

    Ziekteverzuimbeleid; hoe werkt dat bij Sazas?

    Praktijkverhaal: Hoe kunnen we samen met onze medewerkers verzuim voorkomen en verminderen? Vanuit deze vraag ontstond een nieuwe kijk op het ziekteverzuimbeleid van Sazas, met als achterliggende gedachte: goed voorbeeld doet volgen.

    Whitepaper
  • Verzuim Onder Ouderen

    Whitepaper: 'Verzuim onder ouderen: meer aandacht nodig dan ooit'

    In de whitepaper 'Verzuim onder ouderen: meer aandacht nodig dan ooit' leest u alles over de mogelijkheden voor uw oudere medewerkers: welke mogelijkheden zijn er om hem of haar zo lang mogelijk inzetbaar te houden? En welke mogelijkheden zijn er om (deels) eerder te stoppen met werken?
    Whitepaper
  • Oudere man aan het werk

    Whitepaper: De meerwaarde van ouderen op de werkvloer

    Wat is de meerwaarde van ouderen op de werkvloer? Door de vergrijzing en het feit dat we allemaal langer moeten doorwerken, stijgt in veel bedrijven het aantal oudere medewerkers. In tegenstelling tot wat sommigen denken, heeft deze groep een enorme meerwaarde voor uw bedrijf. Waarom zijn ze zo belangrijk en waardevol?
    Whitepaper