Het laatste nieuws en recente artikelen

  • De anderhalve meter afstand toegepast op kantoor

    Als werkgever is het belangrijk om, na maandenlang thuiswerken, de terugkeer van uw medewerkers naar kantoor voor te bereiden. Hoe richt u uw kantoor in volgens de anderhalve meter-richtlijn? We informeren u over hoe u de anderhalve meter afstand in praktijk kunt brengen.
    Nieuws
  • Inspiratie om uw verzuim onder de duim te houden

    Hoe kunnen we nog beter omgaan met verzuim? Uit deze vraag ontstond een nieuwe visie op het verzuimbeleid met als achterliggende gedachte: goed voorbeeld doet goed volgen. Daarom hebben wij 'het Sazas verzuimboekje' ontwikkeld die we graag met u delen.
    artikel
  • Voorwaarde voor lage ww-premie

    Vanaf 1 januari 2020 betaalt u voor uw medewerkers met een vast contract een lagere WW-premie dan voor medewerkers met een flexibel contract. Minister Koolmees heeft hieraan in december 2019 een voorwaarde verbonden. Voor de lage WW-premie is een schriftelijke arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd vereist.
    Nieuws
  • Groei en ontwikkeling: hoe pakt Sazas het aan?

    De ontwikkeling van een bedrijf heeft impact op medewerkers. In deze tijd zijn er veel bedrijven die reorganiseren of fuseren. Sazas is ook zelfstandig geworden. Voor de medewerkers was dit een grote verandering op verschillende gebieden.
    Artikel
  • Chronisch ziek en werk

    Bijna de helft van de bevolking heeft een chronische ziekte. Dit aandeel neemt toe met de leeftijd. Daarom is het belangrijk dat u weet wat uw bedrijf voor uw chronisch zieke medewerker kan betekenen. En dat is meer dan u denkt. U krijgt er een zeer gemotiveerde medewerker voor terug.
    Artikel
  • Vier soorten pestkoppen op het werk

    Pesten op de werkvloer is een probleem van alle tijden. Als werkgever bent u verplicht om maatregelen te nemen om dit gedrag te voorkomen. Daarom is het belangrijk dat u pestkoppen kunt herkennen.
    Artikel